Velkommen!

ATG academy tilbyr undervisning til enkeltpersoner og bedrifter med fokus på intellekt, kropp og sjel. Våre tjenester er med på å forsterke livskvaliteten gjennom bevisstgjøring av ressurser som befinner seg på de forskjellige nivåene; sjel, energi og i det fysiske.

Intensjonen vår er å tilby tjenester som nærer lidenskapen, forsterker livskraften og påvirker egenverdien gjennom en sterk selvfølelse. Dette er egenkjærlighet.

Ved hjelp av verktøy som er tilpasset hvert nivå, så vil opplevelsen av å være hel sørge for et lykkeligere og et mer meningsfylt liv hvor drømmer blir til virkelighet. Det starter her og nå. 

Oppslagstavle

Flere nyheter

Blogg

 • Regresjon som verktøy

  Regresjon som verktøy

  Hvis du noen gang har stilt deg selv de dype spørsmålene som f.eks. hva er meningen med livet? Finnes det liv etter døden? Hva er mitt opphav? Så er det store sjanser for at du har hørt om regresjon også kjent som PLR (Past Life Regression) eller LBL som er forkortelse på Life Between Lives. 

  Les mer…
  22.10.2018 09.46
 • Du og ditt liv i sentrum

  Du og ditt liv i sentrum

  Kanskje har du allerede kjent det på kroppen alle de energimessige endringene som krever din oppmerksomhet. Vi er nå i siste halvdel av året som er betegnet som "året for å åpne opp", og det påvirker livet ditt enten du lever med en intern eller ekstern referanse.

  Les mer…
  09.10.2018 17.39
 • Hvem tok livet av yrkesstoltheten?

  Hvem tok livet av yrkesstoltheten?

  For 8 år siden skrev Vibecke et blogg innlegg hvor hun delte sine refleksjoner rundt yrkesstolthet etter å ha sagt opp jobben sin i familieselskapet. Innlegget har sin rett også i dag og deles nå på nytt. 

  Les mer…
  26.09.2018 13.27
 • Ut med det gamle og inn med det nye!

  Ut med det gamle og inn med det nye!

  Noen blogg innlegg går aldri ut på dato så lenge vi mennesker søker utenfor oss selv for svar. Vibecke formidler i blogginnlegget hvordan energi påvirker oss og omgivelsene våre. God lesning. 

  Les mer…
  26.09.2018 12.00

Følg oss på Instagram