Spirituelle Reiser

ATG academy arrangerer spirituelle reiser i inn- og utland. Intensjonen bak reisene er hovedsakelig å søke visdom og kunnskap gjennom opplevelser i fellesskap med andre likesinnede, og forsterke forbindelsen mellom nivåene; sjel, energi og det fysiske.  

Spirituell Reise til Island 2017

Spirituell reise til Island 2017

Årets reise går til magiske Island! Dette blir en kraftfull reise i kropp & sjel hvor det å rense ut på tre nivåer er målet. I felleskap skal vi besøke noen av de vakreste og mest kraftfulle stedene på Island med besøk i den blå lagune, Glacir isgrotte, Alvekirken, Thorsmørk og den kjente Golden Circle tour. Vi avslutter hver dag med et felles måltid på 4 forskjellige restauranter i Reykjavik. Vi overnatter på Hotell Fron som ligger sentralt ved handlegaten Laugavegur. Sammen skal vi nyte 4 dager i vakker natur! 

Spirituell Reise til Las Vegas & Sedona 2016

Spirituell reise til Las Vegas & Sedona 2016

I 2016 arrangerer vi en 10 dagers spirituell reise til Las Vegas med utflukt til Sedona. Las Vegas sin pulserende energi nærer alle nivåene; sjel, energi og det fysiske. Vakre Red Rocks Canyon ligger kun en 30 minutters kjøretur unna, hvor vi skal nære kropp og sjel i de kraftfulle ørkenomgivelsene.

Programoversikt vil bli publisert i god tid før reisen.

Les mer om Las Vegas her.

Les mer om Sedona her.

Spirituell Weekend Engelsviken 2013

Spirituell Weekend Engelsviken 2013

Denne helgen søkte vi næring i naturen med hjelp av skogen. I stillheten av skogen fikk vi innsikt i hvordan Moder Jord bistår oss mennesker, og hvordan vi kan bistå Moder Jord, et samspill som er nødvendig for Universets ekspansjon. Kurset omhandlet elementene, kraftdyr, naturånder og innføring i verktøy som kan bistå menneske i å bli bevisst sin rolle i dette samspillet. Det ble en kraftfull og frigjørende helg fylt med glede og takknemlighet for Moder Jord og hennes samarbeidspartnere.

Spirituell Reise til Side, Tyrkia 2012

Spirituell reise til Side, Tyrkia 2012 

I avslappende, historiske og vakre omgivelser fikk vi næret kropp og sjel. I en uke bodde vi på 5 stjernes Club Grand Side, hvor spa avdelingen ble flittig brukt. Dagen startet vi med morgenmeditasjon på stranda, etterfulgt med felles frokost. Det var lagt opp til egentid som ble brukt på stranda, shopping, trening eller avslapping ved "stillebassenget". Det ble arrangert to utflukter, til gamle byen i Side og borgen i Alanya, med egen guide. Vibecke fikk fortelle den energimessige historien før guiden fikk fortelle den nedskrevne historien, og i fellesskap fikk vi kjenne på energien i områdene gjennom veiledet intensjonsmeditasjon. Det ble også arrangert tre kurskvelder som omhandlet det spirituelle mennesket med fokus på de tre nivåene og en kraftfull fullmånemeditasjon på stranda.