Vibecke Garnaas

Vibecke Garnaas Vibecke Garnaas

I 2008 startet Vibecke Garnaas ATG academy der hun underviser i sjel, energi og det fysiske nivået. Vibecke er sertifisert Master NLP coach, Master NLP Practitoner, Time Line TherpyTM Master Practitioner og Master Hypnotherapist. Hun er også den første i Norge til å bli sertifisert av The Newton Institute innen Life Between Lives® Hypnotherapy.

Vibecke har også gjennomført studiet Personalutvikling og Ledelse i regi av Høgskolen på Lillehammer bestående av arbeidspsykologi, organisasjon- og serviceledelse. Vibecke har 13 års erfaring fra tjenestesalg, hvorav de siste 11 årene som salgssjef og daglig leder. 2017 grunnla Vibecke stiftelsen Soul Energy in Motion hvor hun er oppdragsansvarlig. 

Vibecke har som spirituell veileder og foredragsholder publisert flere artikler og deltatt i TV programmer. Hun reiser mellom Norge og USA i jobben som spirituell veileder og kanal for Zarius & Det 7. Rådet. 

Mobil: 480 444 40

e-post: vibecke@atgacademy.no

 

Hilde Ødegård Voldengen

Hilde Ødegård Voldengen

Hilde startet sin reise innover ved hjelp av ATG academy for 10 års siden. Hun søkte hjelp for å få en dypere innsikt i seg selv og samspillet mellom kropp og sjel for på den måten ta eieransvar for eget liv. Nå 10 år etter, bistår Hilde ved hjelp av egenerfaring og egne ressuser, veileder Vibecke Garnaas i forbindelse med kurs og veiledning. Hilde har deltatt på flere kurs og sertifisert seg gjennom ATG academy. Hilde har bistått som veileder på kurset Nøkkelen Til Lyset. 

 

Hilde deler egne opplevelser ved å gå foran som et godt eksempel og viser at alt er mulig så lenge man velger egenkjærligheten. "Ved søke innover og ta eieransvar for egne valg, for grensesetting og for å tørre å være den jeg er på godt og vondt, lever jeg nå i balanse på tre nivåer. Livet erfares nå som inspirerende og lykkelig selvom det stormer på utsiden" forklarer Hilde. 

Mobil: 485 066 05

epost: hildode@gmail.com

Publiserte artikler & opptredener

Vibecke har i flere år delt sin erfaringer gjennom media. Artiklene hennes har vært publisert på flere nettforum:

  • Hegnar kvinner: Da vil du lykkes i lederjobben
  • Hegnar kvinner: Slik gjør du 2011 til ditt år
  • Klikk (Kvinneguiden.no): Karrierekvinnens hemmeligheter, Tilbake til hverdagen, Ferietid uten fri, Kjedelig i forholdet, Mental oppussing, Gravid glede, Avhengig av shopping, Utslitt? Ta kontroll over livet ditt og Slik møter du den rette. 

Artikkelen Slik møter du den rette, ble publisert i nettaviser landet rundt. (Tønsberg Blad, Fredrikstad Blad, Moss Avis, Varden, Telen og Sunnmørsposten).

Vibecke har også deltatt i flere TV programmer og lokale radio programmer:

  • Sigrid søker selskap (reading av deltakere)
  • Jakten på den 6. sans (deltaker)
  • Flere opptredener hos Radio Prime Moss

ARTIKKEL I BLADET MEDIUM

  • Artikkel i MEDIUM nr. 9 2014
  • Artikkel i MEDIUM nr. 9 2014
  • Artikkel i MEDIUM nr. 9 2014
  • Artikkel i MEDIUM nr. 9 2014

Referanser

"Du er bare helt fantastisk! Takk for at du er villig til å hjelpe meg!" Kvinne 45 år.

"Følte jeg fikk mye ut av kurset, mer bevisst på meg selv. Behagelig å være her." Kvinne 55 år, Deltaker Spirituelt Coaching Kurs nivå 1

"Nærværende, inspirerende og avmystifiserende." Kvinne 50 år, Deltaker Spirituelt Coaching Kurs nivå 1

"Kjempefornøyd at teknikkene faktisk virket!" Kvinne 45 år, Deltaker Spirituelt Coaching Kurs nivå 1

"Godt fremført, klar og lettfattelig tale. Blid og positiv. Lykke til!" Kvinne 49 år, Deltaker Spirituelt Coaching Kurs nivå 1

"Jeg vil bare si at jeg synes kvelden var veldig inspirerende!" Kvinne 46 år

"Dette er en positiv tilbakemelding. I dag prøvde jeg intenst med å bli kvitt plagene i ryggen, armene.  30 min. massasje - ingen respons.  Så på matten med masse gymnastikk til ingen nytte.  Jeg kjenner jo at det er noe som skal på plass.  Så ba jeg underbevisstheten hjelpe meg. Og da jeg reiste meg opp etter gymmen, begynte armene mine å pendle frem og tilbake og svingningene ble større og større. Det knirket og knaket i skjelettet og plutselig var alt på plass og trykket borte. Takk til underbevisstheten!" Kvinne 60 år, deltaker Spirituelt Coaching Kurs nivå 1