Kr 550,00 pr måned

Betingelser ved kjøp av nettkurs.

Jeg bekrefter med dette at jeg er underforstått med at et påbegynt/åpnet kurs ikke kan refunderes. Kursene har ubegrenset tilgang. Selv om betalingen ikke er gjennomført for kurset, er jeg fullt ut betalingspliktig så fort jeg har godtatt denne avtalen. 

Det er strengt forbudt å kopiere, videreføre eller på noe vis videre publisere tekster, illustrasjoner, lydfiler, videoer eller annet innhold i nettkurset. Overtredelse av copyrighten vil bli overvåket og dersom dette oppdages, vil saken anmeldes. Jeg bekrefter at jeg er klar over disse regler og aksepterer dem fullt ut.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg? Logg inn

Logg inn
Lwxar0ezq22sginlzlld soulwizdom ny hvit

Lysveien med Zarius & Det 7 Rådet Offer

En ny tid bring med seg endringer som påvirker reisen på Lysveien. Zarius & Det 7 Rådet ønsker å bistå Fakkelbærere med å åpne opp for frekvensen av en ny tid og styrke samspillet mellom kropp & sjel.

Påmeldingsfrist: 17. Februar 2020.

Oppstart: 01.03.20 til 30.06.20

Klokken: 18:30 til 20:00

Råd: Tirsdag 17. mars, Tirsdag 14. april, Tirsdag 12. mai, Tirsdag 09. juni.

Minimun 5 personer, maks 10 personer pr råd. (Ekstra råd settes opp ved behov)


Lysveien består av:

  • 4 Råd i Zarius Hule. 1 Råd pr måned a 1,5 time.
  • Personlig kanalisert veiledning
  • Spirituell veiledning
  • Tilgang til medlemsportalen Lysveien med målrettet veiledning fra 01.03.20.

Nøkkkelen Til Lyset, Kapittel Lysveien:

Vi står i dag sammen, Fakkelbærernes tog på Lysveien. Hver og en av dere bærer en fakkel i dere, hvor styrken avgjøres av deres indre tro på kjærligheten, Iris-Ikna- Mandid! Vi taler til dere i dag, for at dere nå skal se den verdi, den kunnskap, den visdom som befinner seg her i Lyset. Lyser opp deres egen reise, tar dere gjennom dimensjoner i Samhørighetens tegn.