Ut med det gamle og inn med det nye!

Ut med det gamle og inn med det nye!

Noen blogg innlegg går aldri ut på dato så lenge vi mennesker søker utenfor oss selv for svar. Vibecke formidler i blogginnlegget hvordan energi påvirker oss og omgivelsene våre. God lesning. 

Har du gjort opplevd endringer i bomiljøet ditt i det siste? Kanskje har du gjort det slutt med kjæresten? Eller flyttet inn i ny leilighet? Eller kanskje du bare plutselig føler deg utilpass i hjemmet ditt?

 

Vi mennesker er mer enn bare vår fysiske kropp. Ser vi på kroppen vår under et mikroskop så finner vi til syvende og sist energi. Vi er kanskje ikke bevisst på denne energien, men vi omgir oss, blir utsatt for og påvirkes av energier hele tiden uansett hvor vi oppholder oss. Denne energi vil påvirke oss både fysisk og psykisk hvis man da ikke er bevisst på dette og har tatt forhåndsregler.

 

Du har kanskje opplevd å bli helt tom for energi etter at du har vært sammen med en person eller etter at du har oppholdt deg på et bestemt sted. Du har da blitt utsatt for energi tap ved at andre personer eller omgivelsene har tappet deg for energien din. Personen som har ”stjålet” energien din vil føle seg bedre, mens du vil føle deg sliten og utmattet. Det samme vil du kunne oppleve i omgivelsene dine. Et sted vil kanskje tappe deg for energi, mens et annet vil gi deg energi. Bevisstgjøring av egen energi vil fremme helsen og gi større velvære.

 

Du har kanskje hørt ordtaket: ”det sitter i veggene”. Et bomiljø som er preget av mye negativitet vil bli påvirket i form av negativ energi. Energien kan være følelser, tankemønstre eller en annen person energi. Vi vil plukke opp denne energien som noe ”uhyggelig” og på den måten gi oss en følelse av ubehag. Noen personer er mer sensitiv til disse energiene enn andre, men alle lar seg påvirke av disse enten bevisst eller ubevisst. Dyr er spesielt sensitive til denne typen energier.

 

Vi finner energi avtrykk over alt, men spesielt der hvor sterke følelser har vært involvert. Har kjæresten flyttet og du har problemer med å gi slipp så er du fremdeles påvirket av energien hans. Ved å rense energien din og omgivelsene dine for hans energi avtrykk, så vil du lettere kunne gi slipp på følelsene. Her er noen enkle tips på hvordan du på en enkel måte kan gi slipp på det gamle:

  • Rydd – kvitt deg med gjenstander som er hans eller ting som han har benyttet mye. Skal gjenstander deles, få det unnagjort så fort som mulig.
  • Bilder – fjern bilder, DVD’er av han og evt. deg. Du vil alltid ha minnene, men du trenger ikke å bli påminnet ved hjelp av bilder, DVD etc.
  • Frisk luft – luft ofte og mye. Prana energi eller luft energi er rensene.
  • Tenn hvite lys – hvite lys står for ren og klar energi.
  • Pynt med friske blomseter – blomster har en positiv effekt på omgivelsene.
  • Havsalt – plasser små boller med havsalt i hvert hjørne for ekstra renseeffekt.
  • Brenn oljer, salvie eller Crystal Clearing for å fullføre renselsesprosessen. Fås kjøpt i alternative butikker.

 


Det er viktig å rense sin egen energi også. Det dannes et usynlig energibånd (kjærlighetsbånd) mellom to personer som er glad i hverandre via energisentre i kroppen. Når dette brytes skapes ett energisår i hjertesenteret (hjerte chakra) som trenger pleie. Er du bevisst på dette, så kan du lettere beskytte deg og tilrettelegge for at såret skal gro fort.

 


La følelsene dine tale for deg.
Vel hjem!

26.09.2018 12.00